Classes particulars de trompeta

Classes particulars de trompeta - Vallès Oriental

Si vols aprendre a tocar la trompeta al teu propi ritme i horari pots provar les meves classes particulars de trompeta. M’adapto a les teves preferències i al teu ritme d’aprenentatge. Contacta amb mi, segur que trobarem la millor solució per a tu. Vallès Oriental: Granollers, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Sant Celoni, etc…

Si, per ubicació geogràfica, no coincidim; potser et poden interessar les meves classes de trompeta online.

Llevo 5 años estudiando trompeta en los cuales estuve 2 atascado con la rítmica, Juanjo me ayudó muchísimo a solucionarlo…buena persona, serio, puntual y muy cercano.

Alfredo Castells

Fa ja 15 anys que estudio trompeta i he tingut 6 professors i en Juanjo és segurament el millor que he tingut. Es metòdic, puntual, responsable, i sap captar les meves inquietuts i necessitats i adaptar-se per tal de fer la millor classe possible.

Ignasi Carnicero

En Juanjo és un bon professor, correcte i puntual i sempre segueix el seu mètode. Les classes són regulars i amb suficient treball perquè tu avancis i no et quedis estancat amb l’instrument.

Jordi Duran

Contacta si vols classes particulars de trompeta

10 + 4 =

Translate »